Najnovšie recenzie zo sekcie Vysávače
produkt mám zatiaľ krátko, ale po pár dňoch som
spokojný
Za mňa spokojnosť
Zatiaľ veľká spokojnosť. Používam iba pár dní. Poradí si aj zo zvieracími chlpmi čo veľmi oceňujem.
Vysávač spĺňa presne to, na čo ho potrebujem. Výhoda je, že nepoužíva vrecko. Po celodennom vysávaní zaprášených chladničiek som jednoduchým úkonom vysypal obsah nádobky do koša a pretrel papierovou utierkou.
splnil ocakavania
Nemám čo hodnotiť, tovar nie je dodaný.
- Ľahký
Fajn
- Je nový tak krásně vysava
- Super výkon a veľmi dobre bere aj psie chlpy. Som s ním veľmi spokojná.
- Zatiaľ žiadna
- Dobre povysáva malé zákutia a menej dostupné miesta (napr. v aute)
- Menšia sacia sila
Výborný za relatívne nízku cenu. Tichý, ľahko sa čistí. Nabíjanie rýchle.
- Perfektný výkon, ľahký a ľahko ovládateľný. Veľmi sme s ním spokojni. Super je, že v cene je aj všetko potrebné príslušenstvo. Nápomocné je aj zelené svetlo, ktoré ukáže, kde je špina na zemi.
Cena - ale stojí to za tú kvalitu
- ok
- Dobrý ťah
- Výkon
Proteco 51.14-TE-1200-PR
Pridané: 21. augusta 2024
(naposledy upravené 21. augusta 2024)
Zakúpený v Proteco naradie
- Funguje dobre, skusane na jed.stolickach
- Odporúčam
- silny,
papierove filtre pasuju aj z inych vysavacov
- Výdavky aj hrubšie nečistoty
- Nádobka na vodu je hneď prázdna
Som nadšená z jeho jednoduchého používania. Je veľmi ľahký a zdá sa mi, že jazdí sám, pretože sa s ním ľahko vysáva. Super je aj to, že nemusím riešiť, kam dosiahne kábel, a rôzne ho pri vysávaní navíjať a upevňovať, aby sa nezamotal. Je tiež skvelé, že si poradí aj s hrubšími nečistotami, ako je napríklad podstielka z mačacieho záchoda.
- oddelené nádoby na čistú a špinavú vodu
- po naplnení nádoby na špinavú vodu sa sám vypne
- samohybné riadenie pre ľahkú prenosnosť a ešte menšiu námahu
- tichá prevádzka
- bezdrátový
- automatické čistenie (avšak odporúčam dočistiť ručne)
- iba obrázkový návod
- neoznamuje spotrebu čistej vody
- možno vysávať len namokro (nie je určený na koberce)
- chýba podsvietenie
Vysávač, ktorý dokáže nielen vysávať, ale aj mopovať. Bissell CrossWave HF3 Select je skvelou voľbou. Oceňujem najmä oddelené nádoby na čistú a špinavú vodu, vďaka ktorým je údržba hygienická a jednoduchá. Automatické vypnutie po naplnení nádoby na špinavú vodu je praktická funkcia, ktorá chráni vysávač pred poškodením. Vysávač je tichý a jeho moderný dizajn sa hodí do každej domácnosti. Bezdrôtová prevádzka je príjemná a batéria vydrží dostatočne dlho na upratovanie menšieho bytu alebo jedného poschodia domu. Jedinou nevýhodou je, že vysávač nemožno používať na suché vysávanie a návod by mohol byť podrobnejší. Celkovo som s vysávačom veľmi spokojná a môžem ho odporučiť každému, kto hľadá univerzálneho pomocníka do domácnosti.
- Šetrí čas
- Jednoducho sa rozkladá/skladá
- Jednoduché na obsluhu
- Doba schnutia valca
Vysávač a mop v jednom, takže ušetríte čas pri každodennom povrchovom upratovaní. Najmä ak máte malé deti. Pred prvým použitím nezabudnite odstrániť kartón, ktorý je dole na čistiacom valci, v návode sa to neuvádza. Funkcia samočistenia je skvelá. Opakujte niekoľkokrát za sebou, jedno čistenie nestačí.
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »