Najnovšie recenzie zo sekcie Vysávače
- kompaktny rozmer ,hmotnost
- neskutocne ale neskutocne tichy, ked sme ho orvykrat zapli bolo to prekvapenie ci vobec vysava :-D
- regulacia vykonu - v rezime smart si meni vykon podla potreby
- dlhy kabel - uz viac nepotrebujeme prepinat z izby do izby kabel z vysavaca
- electrolux vsadil na jednotne sacky pre svoje modely - konecne to niekoho napadlo
zatial som nenasiel nejaku nevyhodu, okrem ceny oproti beznym vysavacom si treba priplatit o nieco viac
Šikovné riešenie do dielne tak akurát, hlavne na piliny a drobné nehody ako rozsypané hmoždinky, nity a iný materiál čo sa magnetom ani nedá pozbierať.
Concept VP 4380
Pridané: 22. septembra 2024
(naposledy upravené 22. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
Super stroj
- lahky, dobre saje
odporucam
- Velmi dobre
- štýlový vzhľad
- slušný sací výkon
- dostatočná výdrž batérie
- jednoduchá demontáž, montáž a čistenie
- Nedostatky som nezistil.
V byte ho používam na čistenie nábytku, kobercov a miest, kam sa nedostane robotický vysávač. S týmito úlohami si prístroj poradí výborne. Výdrž batérie je viac než dostatočná. Čistenie nádoby a filtrov je pohodlné.
Reakcia značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení ručního vysavače Niceboy ION Hurricane R3 22,2 V WET & DRY. Pěkný den, Niceboy
S vysávačom som spokojná. Košice
- Ľahká manipulácia s vysávačom pri vysávaní.
- Dlhá šnúra .
- Pomerne tichý.
- Veľké množstvo príslušenstva.
Krátka výdrž batérie, dosť ťažký
- nekvalitna plastova trubica
Vysava
- výdrž baterie
- Dobre vysáva, ľahko sa s ním manipuluje, svetlo vpredu veľká výhoda, som s ním spokojná
Splnil ocakavania
- Ľahká manipulácia a slušný výkon.
Výkonný a kvalitný
páči sa mi vzhľad, príslušenstvo ktoré má.
Ešte som ho nepoužívala, ale zapnutý bol a nie je hlučný.
Spokojný
Prekvapila ma rýchlosť nabíjania (cca 50 minút) a výdrž batérie pri vysávaní na najvyššom stupni (cca 30 minút). Taktiež, som spokojný s kvalitou spracovania, s manipuláciou a celkovým dizajnom tohto vysávača. Tiež som rád, že zvládne povysávať aj koberec s dlhším vlasom. Pozor si je potrebné dávať akurát pri dlhších strapcoch a naozaj dlhom vlase koberca, alebo pri malých koberčekoch, rohožkách. Na tyčový vysávač má pomerne silný ťah a v takom prípade má tendenciu namotať si daný strapec na čistiaci valec, resp. namotá sa naň rohožka, čím sa valec zasekne.
- Tichý
- Bohaté príslušenstvo
- Ďaleký dosah
- Dobrá cena
Náš šiesty vysavač,ale jednoznačne najlepší.Naozaj tichý,bohaté príslušenstvo,veľký rádius,dobrý výstupný filter.Veľký obsah vrecka na smeti.Za tú cenu super voľba.Vrelo odporúčam.
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »